B2B - Wederverkopers

Business to Business - wederverkopers
Prachtige producten, hoe kunnen wij samenwerken? 

 

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden van onze producten en zie jij deze al in jouw webshop/winkel staan? Neem dan gerust contact met ons op, want wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe verkooppunten van onze producten. 

 

Wanneer ben je een wederverkoper? ♡ Wat levert mij dit op? ♡

Wederverkopers zijn bedrijven die producten inkopen om vervolgens weer te kunnen verkopen. 

Je koopt dan producten voor een groothandelsprijs in en hanteert een eigen voorraad.

Per product levert het de wederverkoper ca. 40% (excl. BTW) van de consumentenprijs op. 

Assortiment dat geheel passend is bij het huidige aanbod in jouw winkel

 

 

 

Onze producten worden met heel veel liefde gemaakt en wij willen graag dat deze met net zo veel liefde worden verkocht. Daarom willen wij graag kennis maken om te kijken of de klik wederzijds is. 

 

Wat is de minimale afname? ♡

Hoe gaat het in zijn werk? ♡

 

De minimale afname is €200,- excl. btw. 

De aanvraag om een wederverkoper te worden dient per e-mail te gaan. Wij zullen contact opnemen en kennismaken middels een online/offline gesprek. Als het wederzijds klikt zal er ook verder worden uitgelegd hoe er besteld kan worden en wat het levertermijn is.  

 


Momenteel werken wij niet samen op basis van dropshipping, omdat wij niet de capaciteit hebben om de voorraad te kunnen opslaan. 
alles wordt met liefde gemaakt voor onze klanten ♡

Zie jij een samenwerking met ons wel zitten en denk jij ik zou graag die producten willen verkopen? Stuur dan een mailtje naar: info@mautiesmama.nl. Dan gaan wij samen een kennismakingsgesprek in plannen en overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.